Eljero Elia maakt zijn debuut in De Kuip

Ik voelde me gisterochtend niet geweldig. Een opkomend griepje. Kon toch de verleiding van een bezoek aan De Kuip niet weerstaan. Feyenoord tegen Willem II. Vorig jaar liep dat niet goed af. Het debuut van Kenneth Vermeer en Kazim-Kazim met zijn eerste doelpunt voor Feyenoord. Verder kan ik me er niet veel meer van herinneren. Teleurstelling. Dat wel. Gisterenmiddag zag het er lang niet goed uit. Veel kansen gemist. Rommelig, weinig overtuigend spel. Tot de 62-ste minuut. Toen kwam Eljero Elia in het veld. Een golf van enthousiasme door het stadion. In de 67-ste minuut volgde een tsunami van enthousiasme.

14 september 2015   

P.S. Nauwelijks 24 uur later ontvangt Eljero spelend in Jong-Feyenoord een rode kaart. Vermoedelijk wegens slaan van of een slaande beweging naar een tegenstander. Dus is hij volgende week tegen Roda JC geschorst. Een golf van teleurstelling rolt door het Legioen.

P.P.S. Nog weer later wordt de rode kaart geseponeerd. Weer een golf van enthousiasme door het Legioen. Krijgt Eljero nu dan een basisplaats?

Populair